Open calls
Avoin haku: Kisällejä Post Maker -leirille

Kokeellisen elektroniikan seura (Helsinki, FI), Pixelache (Helsinki, FI) ja Cirkulacija 2 (Ljubljana, SI) hakevat kahta kisälliä Post Maker -leirille Vihtiin ajalle 13.-21.10.

Post Maker -leirin käytännön osiossa rakennetaan kelluva ääni-installaatio ja esiinnytään sen kanssa tai jopa päällä. Teoreettisessa osiossa pohditaan, miltä nykyään näyttää mediataide ja outojen härveleiden rakentaminen elektroniikasta, erityisesti suhteessa maker -ilmiöön.

Kisällit osallistuvat leirille samaan tapaan kuin mainittujen kollektiivien jäsenetkin. Kisällejä haetaan tuomaan leirille uusia näkökulmia ja ajatuksia sekä siinä toivossa, että vakiintuneiden toimijoiden kanssa työskentely olisi hyödyllistä nuoremmille taiteilijoille.

Järjestävä taho kattaa kisällien ruoka-, majoituskulut sekä kohtuulliset matkakulut. Valitettavasti erillistä palkkiota makseta. Kisällien odotetaan osallistuvan leirille alusta loppuun tai vähintään suurimmalle osalle ajasta. Leirin työkieli on englanti.

 

Leirin ohjelma on seuraavanlainen:
 

Päivä

Kuvaus

2018-10-13

Saapumis- ja valmistelupäivä, epävirallista iltaohjelmaa

2018-10-14

Työskentely Future Lakessa Vihdissä alkaa

 

Työskentelyä: lautan rakentamista, keskusteluja ja esityksiä, iltaohjelmaa

2018-10-19

Työskentely Future Lakessa päättyy. Mahdollisesti Pixelache Mini Festival alkaa muulla ohjelmalla

2018-10-20

Lautan esittely ja esiintyminen Pixelache Mini Festivaaleilla Merikerhossa

2018-10-21

Purku ja poistuminen

Leiri on jatkoa samankaltaiselle leirille, joka pidettiin toukokuussa 2018 Ljubljanassa, Sloveniassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sähköpostitse osoitteeseen (ennen 23.9.2018) oturpe@iki.fi. Hakemuksen olisi hyvä sisältää lyhyt esittely itsestäsi sekä perustelut sille, miksi haluat osallistua leirille. Vaatimuksena on ainoastaan kiinnostus teknologian ja taiteen kanssa työskentelyyn ja halukkuus käsitellä makerismiä kriittisesti.

Lisätietoja:

http://koelse.org

http://cirkulacija2.org

http://pixelache.ac

 

Otto Urpelainen / oturpe@iki.fi / +358 44 230 4217

 

Kuva: Antti Ahonen