Recommended events
Meeting in the Middle at Caisa, 11 May

Oletko taiteilija, joka haluaa työskennellä ei-taidealan organisaatiossa?


Tervetuloa Tavataan keskellä -tapahtumaan: Ammattilaisfoorumi ulkomaisille ja suomalaisille taiteilijoille sekä julkisen sektorin toimijoille Kulttuurikeskus Caisassa 11.5.2016.

Tilaisuudessa keskustellaan taiteen tekemisestä taidekentän ulkopuolella, ja rohkaistaan taiteilijoiden ja eri alojen ammattilaisten yhteistyöhön.

Tilaisuudessa taiteilijat ja julkisen sektorin työntekijät ideoivat yhteisen toiminnan muotoja vaikkapa yhteisötaidetyöpajojen suunnittelemisesta taideteosten esittelemiseen odotushuoneessa. Tule keskustelemaan yhdessä, kuulemaan toisten ideoita, ja miettimään yhdessä eri yleisöjen ja julkisten tilojen taiteen tarpeita ja mahdollisuuksia. Aamupäivän keskustelusessioiden jälkeen iltapäivä on omistettu tietoiskuille mm. rahoituksesta ja työllistämisestä.

Jos haluat osallistua kerro meille kokemuksestasi taideyhteistyöstä ja/tai paikkasidonnaisista projekteista. Lähetä englanninkielinen ilmoittautumisesi/tiedustelusi Anastasia Artemevalle: anastasia.artemeva(at)aalto.fi 1.4.2016 mennessä.

Kerro meilissäsi minkä alan ammattilaisia haluat tavata. Kuvaile myös omaa ideaasi yhteistyöksi. Projektin olisi hyvä olla kehittelyvaiheessa, ja avoimena vastapuolen ehdotuksille. Kerro myös, etsitkö työkaveria, osallistujia, tilaa, neuvoja, kumppaniyhteisöä tai jotain muuta.

Osallistujapaikkoja on rajoitettu määrä, joten vastaathan ajoissa. Rakennamme tilaisuutta palautteen ja ehdotusten pohjalta. Pyrimme järjestämään tilaisuuden, jossa taiteilijoiden on mahdollista tavata ammattilaisia esim. koulusta, varhaiskasvatuksesta, kirjastosta, sairaalasta, vankilasta, vastaanottokeskuksesta, monikulttuurikeskuksesta, verotoimistosta ja Kelasta.

Päivän rakenne:

  • klo 9.30-12 monialaista verkostoitumista työpajoissa
  • klo 12-13 Lounastauko
  • klo 13-15 Tietoiskuja mm. rahoituksesta ja työllistymisestä


Kulttuurikeskus Caisa, Mikonkatu 17 C, Helsinki www.caisa.fi

Tapahtuma kuuluu OccupARTy Caisa -tapahtumaan (9.-14.5.2016), joka tuo esille eri maalaisten helsinkiläisten ammattitaiteilijoiden työtä ja projekteja.