Misc / Recommended events
Invitation to Tuleva talous mini festival & Tavarataivas movie premiere
Debate on the future of our economy is heated. From over consumption we have jumped to living in a society of leisure and business men have become serial entrepreneurs. So what keeps our society afloat? Employment, consumption or entrepreneurship? Or a new kind of work, consumption and entrepreneurship?

Demos Helsinki invites you to reflect on the themes to Tuleva talous (future economics) mini festival on Monday, 28th January.



(In Finnish)

KUTSU: Tuleva talous -pikafestarit & Tavarataivas-elokuvan kutsuvierasensi-ilta 28.1.

Keskustelu taloutemme tulevaisuudesta käy kuumana. Ylikuluttamisesta on hypätty oleskeluyhteiskuntaan ja liikemiehistä on tullut sarjayrittäjiä. Mikä siis pitää yhteiskuntaamme pystyssä? Työnteko, kuluttaminen vai yrittäminen? Vai uudenlainen työnteko, kuluttaminen ja yrittäminen?

Demos Helsinki kutsuu sinut pohtimaan aikamme suuria teemoja Tuleva talous -pikafestareille maanantaina 28.1.

16:00 Demos Helsinki x Tiedekulma, eli Miten yrittäjyys ratkoo viheliäisiä ongelmia?

Huippuyrittäjät ja tutkijat kertovat miten yrittäjät voivat luoda uutta taloutta. Mukana Ville Miettinen Microtaskista, Lauri Järvilehto Filosofian akatemiasta, Elina Uutela Aalto Entrepreneurship Societystä, Tieteestä toimintaa -yrittäjyysverkoston jäsenet, Edward Haeggström ja Pia Dolivo Helsingin Yliopistolta, keskustelua liekittävät Outi Kuittinen ja Tuuli Kaskinen Demos Helsingistä.

Tiedekulma, Aleksanterinkatu 7, Helsinki.

17:30 Demos Helsinki x Tavarataivas, eli Shoppailenko liikaa vai liian vähän?

Ilmiöksi noussut Tavarataivas-elokuva on herättänyt laajaa keskustelua tavarapaljouden ja kuluttamisen tarpeellisuudesta, myös siitä miten kansantalous pysyy pystyssä jos ihmiset eivät osta uutta tavaraa. Tervetuloa elokuvan kutsuvierasensi-iltaan ja sitä edeltävään keskusteluun Aalto Yliopiston Raimo Lovion, ETLAn Jyrki Ali-Yrkön sekä Demos Helsingin Satu Lähteenojan kanssa. Lippuja tilaisuuteen on tarjolla 70 ensimmäiselle, lipun voi tilata tämän linkin kautta. Kutsu ensi-iltaan on Avec. Elokuva loppuu klo 21.00, jonka jälkeen jatkot Putte’s Bar & Pizzassa (Kalevankatu 6).

Tavarataivaan kutsuvierasensi-ilta on Bio Rexissä, Mannerheimintie 22-24, Helsinki.